SON DAKİKA



Haber > Spor > Muhammet dışlandı mı?

Muhammet dışlandı mı?

23 Şubat 2016 Salı - 15:15




19 yaşındaki forvet oyuncusu Muhammet Beşir’in şansı Hami Mandıralı döneminde döndü.





Trabzonspor’a sezon başında altyapıdan gelen ve Sadi Tekelioğlu döneminde attığı gollerle bir anda Türkiye’nin gündemine giren 19 yaşındaki forvet oyuncusu Muhammet Beşir’in şansı Hami Mandıralı döneminde döndü. Genç futbolcunun yetenekleriyle birlikte 2016 Avrupa Şampiyonası’na gidecek olan A Milli takım için bile geçmeye başlarken, bir anda kenara itilmesi hiç de doğru bir yaklaşım olarak bulunmadı. Mandıralı bu oyuncuyu önce Kayserispor, sonra da Galatasaray maçlarında 18 kişilik kadroya bile dahil etmemesi kafaları karıştırdı.

GENÇ İSMİ YOK EDEBİLİR

Deniz Yılmaz ve Dame N’doye’nin satılmalarının ardından Oscar Cardozo’nun da sakatlanması sonrasında takımda Muhammet Demir ile Muhammet Beşir forvet olarak kaldılar. Bu iki futbolcudan başka santraforu bulunmayan Bordo-Mavili ekipte, Muhammet Demir’in sakatlanması halinde Hami Mandıralı’nın nasıl bir çözüm bulacağı merak ediliyor. Ayrıca Hami Mandıralı’nın genç bir oyuncuyu bir anda kenara atarak, yok olmasına zemin hazırlaması da yanlış bir yaklaşım olarak kabul edildi ve bu tutumundan bir an önce vazgeçmesi istendi.

Spor Yorum

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap