SON DAKİKA



Haber > Spor > Muhammet kayıplarda

Muhammet kayıplarda

12 Nisan 2016 Salı - 09:46




Gol yollarındaki sıkıntıyı bir türlü gideremeyen genç forvet Muhammet Beşir’in de son haftalarda kadroda yer almaması taraftarların tepkisini çekti.





Trabzonspor’da Sadi Tekelioğlu döneminde bulduğu forma şansını iyi değerlendirerek, hem ligde hem de kupada attığı gollerle adından söz ettiren Muhammet Beşir, Hami Mandıralı’nın göreve gelmesinden sonra formaya hasret kaldı. Tekelioğlu döneminde Süper Lig’de forma giydiği 1 maçta 1 gol, Türkiye Kupası’nda ise 5 maçta 2 gol kaydeden 19 yaşındaki futbolcu, Mandıralı döneminde unutulmaya yüz tuttu. Mandıralı’nın hem lig hem de kupada ikişer maçta görev vermesine rağmen, ligde son 5 maçta kadroya dahi giremeyen Muhammet formayı unuttu. Bu duruma tepki gösteren Bordo-Mavili futbol severler ise “Genç ve başarıya aç bir oyuncuya sahibiz ama bunu değerlendiremiyoruz. Gol yollarında zaten sıkıntımız var. Muhammet Beşir, Cardozo veya Muhammet Demir’den kötü olamaz. Forma verin de bari kendini göstersin” diye eleştiride bulundular.

Erken şımardı

Muhammet’in forma giymemesinin şaşırtıcı bir nedenden kaynaklandığı ileri sürüldü. İddiaya göre Sadi Tekelioğlu döneminde forma giymesi ve attığı goller nedeniyle şımardığı belirtilen Muhammet’in örnek aldığı Burak Yılmaz’ı da iyice taklit etmeye başladığı kaydedildi. Teknik Direktör Hami Mandıralı’nın bu nedenle birkaç kez uyardığı futbolcuya “Burak Yılmaz’ın sahadaki yeteneklerini örnek al. Aynanın karşısına geçerek ona benzemeye çalışma” dediği ileri sürüldü. Muhammet için Başkan Muharrem Usta’nın da “Erken şımardı. Kendine gelmesi için biraz dışarıda kalmalı” şeklinde sözler kullandığı belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap