SON DAKİKA



Haber > Spor > Nilüfer bu kez geçilecek

Nilüfer bu kez geçilecek

12 Şubat 2015 Perşembe - 13:08




Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, ilk maçta mağlup oldukları Nilüfer Belediyespor'u bu sefer yenmek istediklerini söyledi.





Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde hafta sonu deplasmanda Nilüfer Belediyespor ile karşılaşacak Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, ilk maçta mağlup oldukları Nilüfer Belediyespor'u bu sefer yenmek istediklerini söyledi. Kaynak, deplasmanda zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, "İlk maçımızda mağlup olduğumuz Nilüfer Belediyespor'u bu sefer yenmek istiyoruz" dedi.

Karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını ifade eden Kaynak, "Ligin ikinci yarısında iyi bir hava yakaladık. Bu havayı sürdürmek istiyoruz. Bu hafta her zamanki oyunumuzu ortaya koyarak kazanmaya çalışacağız. Artık ligde alt sıra, üst sıra ekipleri yok. Haftalık periyotlarda birçok şey değişebiliyor. Ummadığınız takım, zorlu maçları alabiliyor" diye konuştu.

Kaynak, oyuncuların morallerinin yüksek olduğunu kaydederek, "Oyuncularım antrenmanlarda sıkı çalışıyor. Maçlarda ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Kendilerine inanıyor ve güveniyorum. İyi bir maç olsun istiyorum. Disiplinli ve dinç görüntümüzle salondan gülen taraf olarak ayrılacağımıza inancım tam" ifadesini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap