SON DAKİKA



Haber > Spor > O yönetici ile ilişkiler kesildi!

O yönetici ile ilişkiler kesildi!

04 Ocak 2016 Pazartesi - 10:50




Trabzonspor Medical Par Basketbol takımının yedek üyesi Zafer Meriç ile, sosyal meyda hesabı üzerinden gazeteci Sedef Kabaş'a yaptığı ağır yorumlar üz





Başkan Abiş Hopikoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Yönetim kurulumuzun yedek üyelerinden Zafer Meriç’in şahsına ait sosyal medya hesabında  yaptığı paylaşımlarındaki ifadeleri kesinlikle tasvip etmiyoruz. Yaşanan bu olaydan dolayı Zafer Meriç’ten  tüm sosyal medya hesaplarının kapatılması istenmiş ve kapattırılmıştır.  Akabinde de  kendisinden istifa dilekçesi alınarak kulübümüzle ilişkisi kesilmiştir. Sebep ne olursa olsun hiçbir yöneticimizin bu tür sorumsuz davranışları mazur görünmeyecektir."

OLAY NASIL OLDU?

Gazateci Sedef Kabaş, sosyal medyadan Hasan Karakaya’nın viagra kullandığı nedeniyle öldüğü iddialarını paylaşması üzerine Zafer Meriç, Kabaş’a yanıt verdi. Meriç’in attığı tweet sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük tepki alınca Zafer Meriç önce tweetini sildi sonra da twitter hesabını kapattı. Gazeteci Sedef Kabaş ise, “Yok öyle kaçmak… Hakkında açacağım davaya gelecek.. Küfür etmemeyi öğrenecekler…” yazdı.

45

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap