SON DAKİKA



Haber > Spor > Of'ta kongre ateşi yandı

Of'ta kongre ateşi yandı

16 Haziran 2016 Perşembe - 10:04




Başkan Saral’ın güçlü bir yönetim oluşturmak için İstanbul’a gideceği ve geçtiğimiz yönetimdeki birçok isimle yollarını ayıracağı öğrenildi.





Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Ofspor, 17-25 Haziran tarihlerinde yapılacak olan kongreye yöneldi. Başkan Olcay Saral’ın yaptığı bir dizi görüşmelerin ardından göreve devam kararı alması ve yapılacak olan kongreye tek liste ile girmesi beklenirken, güçlü bir yönetim kurulu oluşturmak için İstanbul’a gideceği öğrenildi. Saral’ın yeni oluşturacağı yönetim kurulunda büyük değişiklik olması bekleniyor. Kongre ateşi yanan Ofspor’da bir taraftan da transfer çalışmaları sürüyor. Geçtiğimiz günlerde 4 isimle anlaşan Bordo-Mavililer’de, hem iç hem de dış transferde birkaç gün içerisinde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Başkan Saral, “Yeni dönemde bilgi ve birikimin yanında Ofspor’a maddi katkı sağlayacak yönetici arkadaşları tercih edeceğiz. Amacımız ekonomik yönden de güçlü olan bir Ofspor yaratmak” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap