SON DAKİKA



Haber > Spor > Omar'ın doktoru: Bir gözü diğerine göre daha hasarlı

Omar'ın doktoru: Bir gözü diğerine göre daha hasarlı

01 Ocak 2021 Cuma - 13:06




Havai fişeğin yüzünde patlaması sonucu yaralanan ve ameliyata alınan Omar Elabdellaoui'nin doktoru, oyuncunun sağlık durumu hakkında bilgi verdi.





Yıl başı gecesi Down Sendromlu çocuğunu eğlendirmek isterken havai fişeğin patlaması sonucu ağır yaralanan Omar Elabdellaoui, apar topar hastaneye kaldırılmıştı.

Ameliyata alınan Norveçli futbolcunun sağlık durumu hakkında bilgi veren Prof. Dr. Vedat Kaya, bir gözü diğerine göre daha hasarlı olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Vedat Kaya: "Omar'ın durumu düne göre daha iyi. Önümüzdeki süreçte yapılacak işlemlerle daha iyi bir duruma geçeceğine inanıyoruz. Oluşan termal kimyasal bir etki var. Omar'ın bir gözü diğerine göre daha hasarlı."

Prof. Dr. Vedat Kaya: "Hep beraber bir değerlendirme yapıp karar vereceğiz. Oluşan termal kimyasal bir travma. Mutlaka ilk etapta olumsuz etkilenme söz konusu. Önemli olan sonuç olarak nereye varacağı. Takiplerimizi yapıyoruz."

Prof. Dr. Vedat Kaya: “Omar’ın durumu düne göre oldukça iyi..Medikal tedavi uygulanıyor..Bir müdahele ihtimali gerekebilir..Görme yetisinde olumsuz etkilenme var şu anda ama önemli olan tedavi sonunda ne olacağı..”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap