SON DAKİKA



Haber > Spor > Ömer Bayram takası!

Ömer Bayram takası!

16 Ocak 2016 Cumartesi - 13:49




İki futbolcuya karşılık Bordo-Mavililerin daha önce istediği Ömer Bayram’ın teklif edilebileceği de ileri sürüldü.





Trabzonspor’da yeni yönetim kadroya henüz hiçbir takviyede bulunmazken, elindeki oyunculardan bazılarına birçok takımdan teklif geliyor. Bordo-Mavili yönetim de bu tekliflerden memnun gözüküyor ancak henüz hiçbir oyuncuya istenen rakamlar ödenemedi. Serdar Gürler Gençlerbirliği’ne verilirken, Dame N’doye de Sunderland’a kiralandı. SporYorum’un haberine göre; Bordo-Mavili yönetimin, takasta kullanmak istediği Deniz Yılmaz ile birlikte 1461 Trabzon takımında kiralık oynayan gurbetçi futbolcu Ferhat Yazgan’a Kayserispor’un talip olduğu belirtildi.

İKİ İSME KARŞILIK ÖMER BAYRAM MI?

Kayserispor’un kadrosundan 4 futbolcuyu bırakmasının ardından Bordo-Mavili kulübün kapısını çaldığı dile getirildi. Tolunay Kafkas, Ümit Milli takımda çalıştırdığı Deniz yılmaz ve Trabzonspor’da görev yaparken almak istediği Ferhat Yazgan’ın alınması için Sarı Kırmızılı yöneticilere talepte bulundu. İki futbolcu ile de ön görüşmenin yapıldığı ifade edildi. Bu hafta oynanacak olan maçlardan sonra da iki isim için yönetimle masaya oturulması bekleniyor. Bu iki futbolcuya karşılık Bordo-Mavililerin daha önce istediği Ömer Bayram’ın teklif edilebileceği de ileri sürüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap