SON DAKİKA



Haber > Spor > Ömer Üründül için kampanya başlattılar!

Ömer Üründül için kampanya başlattılar!

15 Haziran 2016 Çarşamba - 13:51




TRT 1 ve Lig TV'nin canlı olarak yayınladığı 2016 Avrupa Şampiyonası maçlarında Ömer Üründül'ün yorumcu olarak görev almaması futbolseverleri harekete





Ekşi Sözlük'te ve Twitter'da 'Ömer Üründül geri dönsün' kampanyası başlatılırken, çok sayıda futbolsever Üründül hakkında ilginç yorumlar yaptı.

İşte o yorumlardan bazıları....

- Derhal rica minnet Fransa'ya çağırılıp, yine Yalçın Çetin'in yanına oturması sağlanmalıdır. (zaman sokaklarda kayboluyordu)

- Ben nedense bu adamı aşırı aşırı aşırı aşırı aşırı seviyorum. Dünya üzerindeki en sempatik adam. Keşke izlediğim her maçı o yorumlasa. (sansar)

- Bugün turnuvanın beşinci gününe giriyoruz ve beşinci günün şafağında Gandalf'ı bekler gibi bekliyoruz seni. Gel be zalım (offensive)


- 4 gündür turnuvaya konsantre olamadıysam sebebi kendisinin yokluğudur. Hiç olmadı Yalçın Çetin'in anlattığı maçlarda yorumculuk yapsaydı bari. (diyet yapan panda)

- Ömer Üründül top taça çıksa bile çok enteresan diyen bir yorumcu. Yine de kendisini özledik. Koskoca işadamı ama çok mütevazı bir adam. Her eve lazım. (sokrates06)

- Gol atanın kazandığı maçlarda eksikliği çok hissedilen abimiz. (karabetgulledere)

- Turnuvada yorumcu olup ara sıra bloklar arası falan dese de havamızı bulsak. (billjackson)

 


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap