SON DAKİKA



Haber > Spor > Onur'lu bir geçmişe bak!

Onur'lu bir geçmişe bak!

08 Ekim 2015 Perşembe - 10:51




Trabzonspor kaptanının itibarsızlaştırılıp Bordo-Mavili ekipten koparılma operasyonu yapılıyor. Geçmişte Trabzonspor forması altında birçok maçta kale





Trabzonspor’da son 3 haftada yaşanan kötü tablonun faturasının Onur Kıvrak’a kesilmeye çalışılması Bordo-Mavili takıma gönül verenleri çileden çıkarıyor. Lige bu sezon iyi başlayamayan başarılı eldivenin itibarsızlaştırılıp Trabzonspor’dan koparılma operasyonu yapılması ise tepkilere neden oluyor. Geriye dönüp bakıldığında 2009-2010 sezonunda ligin son maçında Kadıköy’de Fenerbahçe’ye tek başına kafa tutarak Sarı-Lacivertliler’in şampiyon olmasını engelleyen Onur Kıvrak Trabzonspor’un şampiyonluk kupasının ayak oyunlarıyla elinden alındığı 2010-2011 sezonunda başarılı işlere imza atarak taraftarların gönlünde taht kurmuştu. Geçmişte örnek teşkil edilen iki sezon gibi önemli izler bırakarak Trabzonspor kalesini ‘Onur’uyla koruyan Bordo-Mavili kaptanın şimdilerde hedef tahtasına koyulup dışlanmaya çalışılması camiada büyük rahatsızlık yaratıyor. Onur Kıvrak gibi aynı kaderi paylaşıp sezona kötü bir başlangıç yapan Galatasaray file bekçisi Muslera’ya gerek ulusal medya gerekse camiasının sahip çıkması karşısında Trabzonspor kaptanının harcanmasını isteyen odakların farklı oyun içerisinde olduğu gerçeği de tüm çıplaklığıyla gözler önünde duruyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap