SON DAKİKA



Haber > Spor > Örtüşmüyor

Örtüşmüyor

13 Şubat 2015 Cuma - 09:56








Tarafsız kalacaklarını söylüyorlar ama söylemle eylemleri ne yazık ki örtüşmüyor. Asbaşkan Ali Kemal Başaran'ın Divan Kurulu üyelerini arayıp oy istemesi delegeler arasında hem şaşkınlık yaratıyor hem de tepki topluyor. Görüşlerini aldığımız delegeler, "O zaman yönetim kurulu, açıkça bizler bu adayı destekliyoruz desinler" diyorlar. Öyle ya siyaha beyaz demenin anlamı ne? Çıkın 'biz bu adayı destekliyoruz' söyleyiverin. Kim ne diyebilir ki size? Ali Sürmen Sadri Şener döneminde yöneticiyken, tüzük yapımı için bir komisyon kurulmuştu. Komisyonun başkanı da Sürmen'di. Ali Sürmenlerin döneminde tüzük çalışması sonlandırılmış, genel kurula getirilmişti. Kısacası Trabzonspor yeni bir tüzükle buluşacaktı genel kurulda. Ancak o genel kurulda üye aidatları konusunda tartışma çıkınca, Sadri Şener tüzüğü geri çekmek zorunda kalmıştı. Eğer Ali Sürmen'in başkanı olduğu komisyonun tüzüğü o genel kuruldan geçmiş olsaydı, bugün tüzük tartışmaları olmayacaktı. Bunu da genel kurul üyeleri bilsin istedik.

ÖZKAN İYİ Kİ VAR!

Valilik ve Trabzon basın dünyası için görünmeyen kahramandır Salih Özkan. Uzun yıllardır Trabzon Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünü sürdürmektedir. Bugüne kadar valilikle ilgili ne varsa bunları kamuoyuna duyurmak için gecesini gündüzüne katmıştır Özkan. Valiliğe yolu düşen basın mensubu arkadaşlarımıza her konuda yardımcı olduğu gibi, onları en iyi şekilde karşılayıp ağırlayıp öyle uğurlamıştır. Özkan'ın kariyerinde bilgi birikimini herkes çok iyi bilir; ya 'yol arkadaşlığı, dostluğu nasıldır' diye soracak olursanız, ona da vereceğimiz cevap 'mükemmeldir'. Özkan valilikle basın arasındaki iletişimi o kadar güzel kurmuş ki bu güne kadar, bu konuda ne bir sorun çıkmıştır ne de bir eksiklik yaşanmıştır. İyi ki Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde Salih Özkan var.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap