SON DAKİKA



Haber > Spor > Ospina için kiralık formülü

Ospina için kiralık formülü

04 Aralık 2015 Cuma - 13:44




Samet Aybaba döneminde düşünülen ancak tarafların para konusunda anlaşamaması sebebiyle yatan bu transfer, şimdi bir kez daha canlandı.





Beşiktaş'ta Ospina yeinden gündemde... Teknik direktör Şenol Güneş’in isteği üzerine Tolga Zengin ve Günay Güvenç’in yanına bir kaleci daha isteyen Beşiktaş’ta bu doğrultuda gündeme gelen ilk isim, Arsenal’in Kolombiyalı kalecisi David Ospina’ydı. Daha önce Samet Aybaba döneminde düşünülen ancak tarafların para konusunda anlaşamaması sebebiyle yatan bu transfer, şimdi bir kez daha canlandı. İngiliz ekibinde Petr Cech’in yedeği olmaktan ve forma bulamamaktan yana şikayetçi olan Ospina, sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek istiyor. Beşiktaş taraftarlarının paylaşımlarını sosyal medya üzerinden beğenen 27 yaşındaki file bekçisi için vatandaşı Pedro Franco’nun da devreye girdiği konuşuluyor. Yönetim ise bonservisi 8 milyon Euro olan Ospina’yı kiralık olarak takıma katmanın formüllerini arıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap