SON DAKİKA



Haber > Spor > Özbek'ten uçuk rakam

Özbek'ten uçuk rakam

19 Ekim 2016 Çarşamba - 16:48




Galatasaray başkanı Dursun Özbek, “Riva ve Florya'dan 500 milyon Dolar kazanacağız” dedi





Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Riva Florya projeleri hakkında bilgi verdi. ''Bir konuda yanlış anlaşıldım” diyen Özbek, “Florya'yı taşıyamıyorsak ben yokum dedim. İzin vermezseniz başkanlıkta yokum anladılar. Ben Florya'yı taşıyacak daha iyi yer bulamazsam bunu yapmam demek istedim. Bunu düzelteyim yanlış anlama ortadan kalksın” diye konuştu.

Özbek sözlerini şöyle sürdürdü: ''Biz de burayı değerlendirdik, çalışmalarımızı yaptık, ekspertiz kurumlarının araştırmalarıyla maksimum seviyeye getirdik. Emlak Konut ile yaptığımız çalışmalar bu yöndedir. Biz de bir sürü insanlarla görüştük ve sonunda Emlak Konut uygun dedik. Her konuda şeffafız. Bu kararları alırkende bir kurum kurduk. Değerli tecrübeli kişilerden oluşan bir kurul. Bu 'proje kurulu' genel kurul için yaptığımız çalışmaları incelesin dedim. Riva ve Florya projelerinden orta vadede yaklaşık 500 milyon Dolar gelir elde edeceğiz.''

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap