SON DAKİKA



Haber > Spor > "'Paralı Başkan' söylemi boş"

"'Paralı Başkan' söylemi boş"

12 Mayıs 2013 Pazar - 12:57




Trabzonspor Kulüp Başkan Adayı Hakan Kulaçoğlu, boş ve gerçekten uzak vaat vermediklerini belirterek, “7 kez şampiyon olduk; 8. şampiyonluk için 500 m





‘PARALI BAŞKAN’ SÖYLEMİ BOŞ Trabzonspor Kulüp Başkan Adayı Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu, dün katıldığı Fanatik Web Tv programında oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kulaçoğlu, ‘Paralı Başkan’ söylemlerinin hiçbir şekilde gerçekleri yansıtmadığını ifade ederek, bu durumu bir örnekle açıkladı: “Madem paralı başkan bu işi çöze; o zaman Trabzonspor niye bu durumda? Vergi rekortmenleri arasında 2. sırada yer alan insan Trabzonspor yönetim kurulu üyesi ancak Trabzonspor’un borcu 200 milyon TL.” HALKIN İLGİSİ OLDUKÇA FAZLA Bağımsızlık vurgusunun her daim altını çizen Prof. Dr. Kulaçoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hem siyasetten, hem de ‘derin Trabzon’dan bağımsız hareket edeceğiz. Bu söylemimiz tabanda büyük ilgi gördü. Trabzon’da görüyoruz. Halkın ilgisi anlamında ön plandayız. Uzun süredir hazırlanıyoruz. Benim yönetimimde, İstanbul’daki şirketlerin Trabzon’daki temsilcileri, taşeron müteahhitler yok. Bağımsız Trabzon’a inananlar, yeni insanlar var. Vaatlerimizin hepsi gerçekçi” 20 MİLYON VERECEĞİNE İNANAN VARSA Kulaçoğlu1+2+3 yıllık planlarının önemine dikkat çekerek, “Bizim 2017’de, 50. yıl vizyonumuz var. İki defa seçileceğimizi düşünerek 1+2+3 yıllık planlama yaptık. İlk 1 yıl borçlanmayı azaltıp, sonraki iki yılda borçlanmayı durdurmak, sonraki yıllarda da tamamen borçsuz, sürdürülebilir başarı modelini yakalayan Trabzonspor yaratacağız. Boş vaatlerimiz yok. Yıldız transferi yapamayız. Eğer üyeler, taraftarlar; kulübe 20 milyon Euro vereceğini iddia edenlere, yıldız futbolcu transfer yapacağını söyleyenlere inanan varsa onlara oy versin. KURUMSALLAŞMA ADIMLARI Trabzonspor'un başkan adaylarından Prof Dr. Hakan Kulaçoğlu, İstanbul Bağlarbaşı Kongre Merkezi'nde dün konuşma yaptı. Diğer Başkan adayları Metin Atasoy ve İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da yer aldığı platformda konuşan Kulaçoğlu, yaptığı konuşmada, "Özkan Sümer'den, Atay Aktuğ'dan, Nuri Albayrak'tan, Sadri Şener'den gelen kurumsallaşmanın adım adım her gün yükselmesi sonucu aslında kurumsallaşmanın yüzde 60, yüzde 70'ini tamamlamış çok önemli bir spor kurumu Türkiye'de. Biz kalan eksikleri gidereceğiz." şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap