SON DAKİKA



Haber > Spor > Patenciler Şampiyona yolcusu!

Patenciler Şampiyona yolcusu!

31 Ekim 2017 Salı - 17:57




Trabzonlu patenciler Antalya’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında mücadele edecek,





Trabzon Paten Kulübü, 3-4 Kasım tarihleri arasında Antalya Muratpaşa’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılacak. 2018 yılında Türkiye’de 40 ülkenin katılımıyla düzenlenecek Dünya şampiyonası öncesinde ön eleme yapılarak şampiyonaya hazırlanılacak. Antalya’daki şampiyonaya okul sezonu olmasına rağmen 15 ilden 19 temsilcinin kendi imkanlarıyla katılacak olması paten sporuna olan ilgiyi gözler önüne seriyor.

Trabzon Paten Kulübü Başkan Yardımcısı Dr. Ali Özkan, “Dünya şampiyonasına ülkemizin en iyi şekilde hazırlanması için Dünya FUTİNS federasyonu ve Muratpaşa Belediyesi ile Türkiye’nin ilk şampiyonasını organize ettik. Bu şampiyonanın ilk adımını Trabzon da oynadığımız İran takımı ile yapmıştık. Paten ile oynayacağımız futbol şampiyonasına gençler büyük ilgi gösteriyor. Öte yandan bu şampiyonada Paten sporunun geleceği masaya yatırılacak. İş adamlarımızdan ve kurumlarımızdan bu sporu geliştirmek ve Trabzon’u söz sahibi yapmak adına destek bekliyoruz” dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap