SON DAKİKA



Haber > Spor > Pelkas'la buraya kadar! Fenerbahçe yolları ayırmak üzere

Pelkas'la buraya kadar! Fenerbahçe yolları ayırmak üzere

29 Ağustos 2022 Pazartesi - 17:53




Fenerbahçe'de yabancı oyuncu sayısını düşürme çalışmaları sürüyor. 18 yabancıya sahip olan sarı lacivertliler bir de forvet alacağı için bazı isimlerle yolları ayırıyor. Son yolcu ise Dimitrios Pelkas, Yunan oyuncu kiralık olarak gidecek.





Fenerbahçe Dimitrios Pelkas ise yollarını ayırmak üzere. Yabancı sayısını 14'e düşürmek zorunda olan Fenerbahçe'de şu anda 18 yabancı var. Bir de yabancı forvet alacak olan sarı lacivertliler, 5 oyuncuyu yollamak zorunda. İlk isim ise Pelkas olacak.

Yunan oyuncu Hull City ile kiralık olarak anlaştı. NTV Spor'daki habere göre, Pelkas yarın İngiltere'ye giderek sözleşmeye imza atacak. Fenerbahçe'de 2 sezon geçiren Pelkas, 67 maçta 13 gol 8 asiste imza attı.

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'ye gitmeyi kabul eden 28 yaşındaki oyuncu, Allahyar ve Ozan Tufan'ın ardından Championship ekibinde forma giyecek üçüncü Fenerbahçeli olacak.

Pelkas'ı PAOK'tan 2.2 milyon euro'ya alan Fenerbahçe, 2023 yılında sözleşmesi bitecek olan oyuncu ile sözleşme uzatmazsa, Pelkas önümüzdeki yaz serbest kalacak. Opsiyon ise sarı lacivertli ekipte.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap