SON DAKİKA



Haber > Spor > Ramos için kritik saatler

Ramos için kritik saatler

13 Ocak 2016 Çarşamba - 09:44




Başkan Usta’nın ‘50’nci Yıl’ projesiyle ikna etmeye çalıştığı İspanyol teknik adamın bu teklife olumlu baktığı ancak Real Betis’in de devreye girmesin





Yeni teknik direktör için geri sayıma geçen Trabzonspor’da Başkan Muharrem Usta ve Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, önceki gün İspanya’ya çıkarma yapmış ve Juande Ramos ile masa oturmuştu. Ramos’un menajeri Marco Kırdemir’in de yer aldığı görüşmede Usta, ‘50’nci Yıl’ projelerinden bahsederek, İspanyol teknik adamı ikna etmeye çalışmıştı. Ramos’un projeleri çok beğendiği hatta bir değerlendirme de yaparak, “Bence Türk futbolunun ileri gitmesi için esaslı bir sistem gerekir. Şu sıralar yabancılar Türkiye’yi para cenneti olarak algılıyor. Bu anlayış değişmeli” dediği belirlendi. Usta ve Aydın görüşmeden olumlu izlenimlerle ayrılırken, devreye Real Betis’in de girdiği ortaya çıktı. İspanyol basını Betis’in Ramos’a reddedemeyeceği bir teklif sunduğu ve Trabzonspor’a gitme şansının çok az olduğunu yazdı. Ancak deneyimli teknik adamın menajeri Kırdemir’in bu transferde belirleyici rol üstleneceği öğrenildi. Başkan Usta’nın Kırdemir ile sürekli görüşerek “Ne yap et, Ramos’u Trabzon’a getir” dediği ileri sürüldü. Ramos’un teklifi kabul etmemesi durumunda yönetimin sezon sonuna kadar Sadi Tekelioğlu ile devam edeceği, ardından Ersun Yanal’ı göreve getireceği kaydedildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap