SON DAKİKA



Haber > Spor > Ramos Trabzonspor'u bekliyor

Ramos Trabzonspor'u bekliyor

03 Ocak 2016 Pazar - 18:37




Lucescu’dan Trabzonspor’a olumsuz yanıt gelirse, bordo-mavili kulüp bir süredir görüştüğü Juande Ramos ile masaya oturacak.





Trabzonspor’da gözler 10 Ocak’a çevrildi. Takımın başına Mircea Lucescu’yu getirmek isteyen Trabzonspor, ünlü teknik adamla yaklaşık 1.5 aydır görüşmelerine devam ediyor. Shaktar Donetks’i çalıştıran Lucescu, Ukrayna’da kalıp kalmayacağına 10 ya da 11 Ocak’ta karar verip durumu Trabzonspor’a iletecek. Lucescu’nun kararına göre Trabzonspor Yönetimi yol haritasını çizdi. Bordo-mavili kulüp için 10 Ocak’tan neredeyse kesinleşti. Lucescu teklifi kabel ederse sezon sonu takımın başına geçecek. Lucescu’dan Trabzonspor’a olumsuz yanıt gelirse, bordo-mavili kulüp bir süredir görüştüğü Juande Ramos ile masaya oturacak. Trabzonspor’da yönetici Nevzat Ayaz geçtiğimiz hafa İspanyol teknik adamla masaya oturmuş ve projelerini anlatmıştı. Juande Ramos ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği öne sürülmüştü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap