SON DAKİKA



Haber > Spor > Rıdvan Dilmen hakemi hedef aldı

Rıdvan Dilmen hakemi hedef aldı

06 Mart 2016 Pazar - 18:31




Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray - Medipol Başakşehir mücadelesini yorumladı. Dilmen, "Ben de Umut gibi birkaç penaltı almıştım " diyerek m





Rıdvan Dilmen'in Galatasaray-Başakşehir maçı değerlendirmesi şöyle; Hakem çok iyi giderken birden bire penaltı yarattı. Bu karar Avrupa Ligi'ni etkiler. Ben de Umut gibi birkaç penaltı almıştım. Yalçın'ın penaltı pozisyonunda serzenişi Umut'a, 'niye böyle yapıyorsun' diyor. Umut biliyor orada ne yaptığını.Ligimizin en etkili kanat oyuncuu Visca. Organizasyonda çok iyi bir takım Başakşehir. Galatasaray top rakipteyken üst üste çok çabuk top kazanarak 2 gol buldu.

İkinci yarıda Visca gole kadar ortada yoktu. Emre ikinci yarı etkili bir oyun oynadı ve Sneijder'i etkin bir hale getirdi. "Ben şunu anlamadım, Umut'u çıkardı da, Donk'u santrafora mı aldı? Demek ki başka forvet oynayacak oyuncu yok, olabilir Benim beklediğim gibi bir maç oldu. Bol pozisyonlu bir mücadele oldu. Umut'un pozisyonunun penaltıdan uzaktan yakından alakası yok. Hakem saçma sapan bir penaltıyla maçı etkiledi. Şu maçlar gazozuna maç gibi. Şahane maça gölge düşürücü hataları konuşmak zorunda kaldık.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap