SON DAKİKA



Haber > Spor > Rize için göreve

Rize için göreve

04 Nisan 2014 Cuma - 11:21




Başkan Metin Kalkavan, beraberlik halkasını kırmayı amaçladıkları kritik Karabükspor müsabakası öncesi taraftara destek çağrısı yaptı.





Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Rizespor’da gözler yarın iç sahada oynanacak Karabükspor maçına çevrildi. Başkan Metin Kalkavan, zorlu maç öncesi taraftarlara çağrıda bulunarak, Karabükspor karşısında kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi. Tribünlerin dolmasını isteyen Kalkavan, "Tribünde taraftarımız, sahada teknik kadromuz ve futbolcularımız üzerlerine düşeni yapmalı ve Karabükspor’u buradan eli boş göndermeliyiz" dedi. Ligde 5 haftadır kaybetmediklerine işaret eden Kalkavan, şöyle devam etti: "Son haftalarda kaybetmemek güzel ama kazanmak çok daha önemli. Son 3 iç saha maçında alınan beraberlik zincirini Kardemir Karabükspor karşısında kırarak lige tutunma yolunda önemli bir adım atmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Karabük maçıyla birlikte güzel yarınlara doğru adım atacağız." Selman KUTLU
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap