SON DAKİKA



Haber > Spor > Rize nokta koyacak

Rize nokta koyacak

13 Ağustos 2016 Cumartesi - 10:35




Ligin başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen takıma direkt katkı sağlayacak futbolcuların kadroya katılamaması Çaykur Rizespor'da sıkıntı yaratıyo





KADROSUNA kattığı 12 oyuncuyla hazırlık çalışmalarına başlayan Çaykur Rizespor'da, Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın ısrarla istediği 4 futbolcu için görüşmeler sürüyor. Yönetimden orta saha, forvet ve kaleci isteyen deneyimli çalıştırıcı bu transferlerin bir an önce sonuçlandırılmasını istiyor. Karaman, orta saha ve forvete takviye yapacaklarını belirterek, "Bu yöndeki ısrarımızı yönetime bildirdik. Forvet ve orta saha konusunda isteğimiz doğrultusunda görüşülen oyuncular var. Oluşturduğumuz genç takıma en az 3-4 tecrübeli oyuncu takviyesi yapmamız gerekiyor. Bizi orta sahadan rakip kaleye getirecek oyunculara ihtiyacımız var" diye konuştu. Ligde geride kalan yıllarda yaşanan sıkıntıları artık yaşamak istemediklerini ifade eden Karaman, "Yapılan takviyeler takımı iki üç yıl sırtlayacaktır. Geleceği hazırlıyoruz ve iyi bir ekip kurma peşindeyim.

Aldığımız oyunculara baktığımızda maliyetleri yüksek olmayan oyunculardır. Bunların arasına kaliteli oyuncu takviyesini düşünmek zorundayız. Bizi ligde taşıyacak nokta oyuncular mutlaka olmalı" dedi. Katıldığı özel turnuvada tendon bağı kopan ve İstanbul'daki bir özel hastanede ameliyat olan Hikmet Karaman bugün Rize'ye dönecek. Karaman'ın pazartesi gününden itibaren takımın başında olacağı öğrenildi. Deneyimli teknik adam, “Kritik bir dönemde sakatlık yaşadık, yaklaşık bir ay değneklerle takımı yönetmem gerekecek. Her şeyde bir hayır vardır” açıklamasını yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap