SON DAKİKA



Haber > Spor > Rodallega kalacak!

Rodallega kalacak!

24 Mayıs 2016 Salı - 18:38




Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Eryüksel, Rodallega haberlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.





Adı Trabzonspor ile anılan Akhisar Belediyespor’un Kolombiyalı golcüsü Hugo Rodallega ile ilgili Başkan Hüseyin Eryüksel, “Hugo Akhisar’da kalacak” dedi. Sezon başında 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalayan Rodallega ve menajeri ile görüştüklerini hatırlatan Başkan Eryüksel, “1 yıllık opsiyonu kullanma konusunda anlaştık. Kendisi şu anda ülkesinde tatil yapıyor” diye konuştu.

Kolombiyalı oyuncunun mukavelesinde “1.5 milyon Euro getirirse serbest kalır” şeklinde bir madde bulunmadığını sözlerine ekleyen Başkan Eryüksel, bu konuda şunları söyledi: “Her çıkan habere cevap verme lüksümüz yok. Biz burada kulüp yönetmeye çalışıyoruz. Bu söylentilere iki hafta önce cevap verdik. Ayrıca şu ana kadar Hugo konusunda bize resmi bir teklif de gelmiş değil. Teklif vermek isteyen varsa kulübün mail adresine göndersin. Ayrılmak isteyen futbolcuyu zorla tutamayız.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap