SON DAKİKA



Haber > Spor > Roncaglia görüşme odasında

Roncaglia görüşme odasında

06 Temmuz 2016 Çarşamba - 10:30




Başkan Usta, transfer görüşmeleri kapsamında ilk durağı olan İtalya’da Arjantinli stoper ile masaya oturup, oyuncuya imza attırmaya çalışacak





Transfer görüşmelerine bayramda da ara vermeyen Trabzonspor’da Başkan Muharrem Usta, İtalya ve Fransa’da temaslarda bulunacak. Bu konuda ilk durak olarak İtalya’yı seçen Usta, burada bonservisi elinde olan Arjantinli stoper Facunda Roncaglia ile bir görüşme yapacak. Usta, görüşmede oyuncuya imza attırmaya çalışacak. Roncaglia’nın, yapılacak olan bu görüşme sonrası 3 yıllık sözleşmeye, “Evet” demesi bekleniyor. Bu arada Başkan Usta’nın Roncaglia dışında yine İtalya’da sürpriz isimlerle bir araya gelebileceği öğrenildi. Özellikle önemli kulüplerde az forma şansı bulan oyunculardan, kiralık olarak transfer edilebilecek isimler üzerinde araştırma yapıldığı belirtildi. Başkan Usta, İtalya’da yapacağı görüşmelerin ardından Fransa’ya geçeceği ve burada da Jeremy Pied başta olmak üzere PSG’li Presnel Kimpembe ile bir araya geleceği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap