SON DAKİKA



Haber > Spor > Şampiyon olmadan gitmem!

Şampiyon olmadan gitmem!

20 Nisan 2016 Çarşamba - 11:04




Trabzonspor'un milli kalecisi Onur Recep Kıvrak, geleceğiyle ilgili çok önemli mesajlar verdi.





Tecrübeli eldiven, "2010-2011 sezonunda şampiyonluğu yaşadım. Ancak bir kez daha bu büyük forma altında aynı sevinci yaşamadan Avrupa'da futbol oynamak istemiyorum" şeklinde konuştu. Onur Recep Kıvrak, geçirdiği ameliyat sonrasında kaleyi Esteban'a kaptırmasıyla ilgili olarak da, "Açıkçası benden formayı aldıktan sonra çok iyi maçlar çıkardı. Sivasspor maçı örneğin. Direkt sonuca etkisi oldu diyebilirim. Trabzon'a ilk geldiğinde tutuktu ama sonrasında çok başarılı maçlar çıkardı" dedi. Milli eldiven, hafta sonundaki Fenerbahçe maçına da değinerek, "Kalede ben oynarım ya da oynamam. Bu hocamızın vereceği bir karar. Ancak sahaya kim çıkarsa çıksın formanın vermiş olduğu ağırlıkla mücadele edecektir. Bundan hiçbir taraftarımızın kuşkusu olmasın" diye konuştu.

BEN HER ANLAMDA KENDİMİ HAZIR HİSSEDİYORUM

Onur, şimdiye kadar kendisine çok önemli tekliflerin de geldiğini belirterek, "Avrupa'da oynamak hele ki kaliteli liglerde oynamak herkesin hakkı. Daha doğrusu her futbolcu buraları hak eder. Ancak daha zamanı var. Ben kişilik, karakter, tecrübe ve yetenek olarak kendimi hazır hissediyorum. Önümüzdeki sezon 50. yılımızı kutlayacağız. Bu kulüple en az bir şampiyonluk daha yaşamak istiyorum" dedi. Onur Recep Kıvrak oynamak istediği ligi ise İngiltere olarak açıkladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap