SON DAKİKA



Haber > Spor > Şampiyonlar el üstünde

Şampiyonlar el üstünde

13 Şubat 2015 Cuma - 09:55




3 altın ve 1 bronz madalya kazanan Hekimoğlu Doğanspor boksörleri, kulübün Onursal Başkanı Celil Hekimoğlu tarafından ödüllendirildi.





Türkiye Boks Federasyonu tarafından Trabzon'da düzenlenen Türkiye Genç Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası’nda 3 altın ve 1 bronz madalya kazanan Hekimoğlu Doğanspor boksörleri, kulübün Onursal Başkanı Celil Hekimoğlu tarafından ödüllendirildi. Ödül töreninde konuşan Hekimoğlu, boksörlerin çok büyük başarıya imza attıklarını belirterek, "Ferdi sporlarda Trabzon insanının gücünü ortaya çıkarma çalışması yapıyoruz” dedi.

Kulüp olarak böyle bir misyonu üslendiklerine dikkat çeken Hekimoğlu, “Trabzon'un ferdi sporlarda çok büyük bir yeteneği var ve bunu bizim ortaya çıkarmamız gerekiyor. Boks, tekvando, güreş var. Trabzon'daki bütün kulüplerle el birliği ile bunu başarmayı hedefliyoruz. Bütün kulüpler bir araya gelerek uluslararası bir turnuva yapmak istiyoruz. Trabzon'da boks kulüpleri bir araya gelemez söylemini de yıkmamız lazım" dedi.

Trabzon altyapısının herkese örnek olduğunu söyleyen Hekimoğlu, şunları kaydetti: “Dünyada Dortmund modelinden bahsediliyor. Bu modeli işlememize gerek yok. Çünkü bizim Trabzon modelimiz var ve bunu işlememiz lazım. Hani Trabzon altyapısı? Hani Türkiye'ye nam salan pilot takımlarımız? Hepsi çürümeye başladı. Böyle bir potansiyelimiz var ama bunu unuttuk biz. Dışarıda arıyoruz çareyi. Tekrar özümüze dönmemiz lazım. Bu amaçla biz üzerimize düşen görevi yapacağız.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap