SON DAKİKA



Haber > Spor > Şapkamızı önümüze koyalım beyler!

Şapkamızı önümüze koyalım beyler!

12 Şubat 2015 Perşembe - 11:36




Trabzonspor’un son iki resmi maçta ortaya koyduğu kötü futbol gelecek için endişe yarattı. Bordo-Mavili ekip eksik kalsa da, hakem karşısında olsa da





Ligde lider Beşiktaş’ın 14 puan gerisinde kalan, son olarak tek tutar dalı olan kupaya da havlu atan Trabzonspor’un ortaya koyduğu kötü futbol gelecek adına endişe yaratmaya başladı. Geçen hafta Fenerbahçe ile oynanan derbi maçta taraftarlarının beklentisinin çok gerisinde bir performans sergileyen Bordo-Mavililer’in Sivasspor ile Avni Aker’deki randevusunda aynı görüntüde olması tepki seslerine neden oldu.

Sivasspor karşısında 84. dakikada Salih’in kırmızı kart görmesinin ardından mahkum bir görüntü sergileyen Trabzonspor’un bu durumu taraftarların da içini acıttı. Karadeniz ekibinin geçmişte rakipleri önünde eksik kalsa da, hakemler karşısında olsa da futbol olarak mahkum edilen değil, eden ruhunun çok gerisinde kalması herkesi kahrediyor. Şimdi herkes bu sezon 40 milyon Euro transfer parası harcanan Trabzonspor’un gerçek kimliğine bürünmesini bekliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap