SON DAKİKA



Haber > Spor > Sarı kırmızı formaya maç yasağı

Sarı kırmızı formaya maç yasağı

28 Nisan 2012 Cumartesi - 16:14




Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada sadece kadın ve çocukların izleyeceği Galatasaray karşılaşması öncesinde ilginç bir uyarı yapıldı.





Trabzonspor Kulübü Galatasaray karşılaşması öncesinde yaptığı açıklamada, iki takımın karşı karşıya geleceği maç öncesinde taraftarlara uyarıda bulundu. Bordo Mavili kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, sadece kadın ve çocukların dolduracağı tribünlerde sarı-kırmızılı formalarla maçı izlemeye gelenlerin stada alınmayacağı açıklandı. İşte Trabzonspor Kulübü'nden yapılan o açıklama: Takımımızın Galatasaray ile oynayacağı maç öncesi kadın ve çocuk taraftarlarımıza yönelik bir açıklama yapıldı. Buna göre kadın ve çocuk taraftarlarımızın maça yoğun ilgisi nedeniyle turnikelerde sıkışıklık yaşanmaması adına erken stadyuma gelmeleri rica olunur. Ayrıca stadyuma Galatasaray formasıyla gelen taraftarlar güvenlik gerekçesiyle içeriye alınmayacaklar. Taraftarlarımızdan maçta takımımızı sadece TS Club ürünleriyle desteklemelerini bekliyor, kendilerine yoğun ilgileri nedeniyle teşekkür ediyoruz. Karadeniz'de dev randevu Karadeniz'de Süper Final'in en kritik maçlarından biri oynanıyor. Avrupa biletini garanti altına almak isteyen Trabzonspor, şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammüllü olmayan Galatasaray'ı konuk ediyor. Süper Final'de geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ı yenerek Avrupa umutlarını artıran Trabzonspor'da, gözler Galatasaray maçına çevrildi. Şampiyonluk Grubu'nun en kötü ihtimalle ikinci bitirerek gelecek sezon Şampiyonlar Ligi ön öleme maçı oynamayı hedefleyen bordo-mavililer, sarı-kırmızılıları yenerek bu umudunu son 3 maça taşımak istiyor.
 
Karar Burak Yılmaz'ın
Fenerbahçe maçında burnunun kırılması üzerine operasyon geçiren ve Beşiktaş maçında forma giyemeyen Burak Yılmaz, Galatasaray maçında forma giyip-giymeyeceğine kendisi karar verecek. İstanbul'da bir firmanın ürünlerinin tanıtımına katılan ve Trabzon'u etkisi altına alan sis nedeniyle antrenmanlara geç katılan golcü oyuncuyla teknik direktör Şenol Güneş'in bir görüşme yapacağı ve bu görüşmenin ardından Burak Yılmaz'ın forma giyip-giymeyeceği netlik kazanacak. Golcü oyuncunun oynaması halinde kendisi için hazırlanan özel maskeyi de kullanabilecek.  Hafta içinde yapılan çalışanların bir bölümüne katılamayan Zokora, Halil ve Colman'ın ise sakatlıklarının büyük ölçüde düzeldiği Galatasaray maçında oynamalarına bir engel kalmadı.
 
Bayanlar biletleri tüketti
Beşiktaş maçında olduğu gibi Galatasaray maçında da bayan taraftarlar müsabakaya büyük bir ilgi gösterdi. 24 Bin 800 biletin tamamının tükendiği belirtildi. Beşiktaş maçını ise 21 Bin 700 bayan ve 12 yaş altı çocuklar izlemişti.
 
Son maçında Fenerbahçe'ye yenilerek şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yitiren ve puan farkının 2'ye inmesine engel olamayan sarı-kırmızılı takım, Trabzonspor'a karşı galip gelerek yeniden moral kazanmak istiyor. Trabzonspor'a bu sezon yenilmedi
Sarı-kırmızılı ekip, normal sezonda yaptığı her iki maçta da Trabzonspor'a karşı yenilgi yüzü görmedi. Sezonun ilk yarısındaki maçta rakibini deplasmanda 3-0 yenen ''Cim Bom'', Türk Telekom Arena'daki maçı ise 1-1 beraberlikle noktaladı.
 
Gözler Selçuk İnan'da olacak
Trabzonspor-Galatasaray maçında sarı-kırmızılı taraftarların gözü, sezonun sonuna gelinmesine karşın giderek yükselen form grafiğiyle dikkati çeken Selçuk İnan'da olacak. Sezon başında Trabzonspor'dan sarı-kırmızılı ekibe gelen ve teknik direktör Fatih Terim'in değişmezleri arasına giren Selçuk İnan, verdiği gol paslarının yanı sıra, attığı 12 golle de sarı-kırmızılı takımda Johan Elmander'le birlikte en fazla skor üreten isim durumunda.
 
Selçuk İnan, normal sezonun ilk yarısında yine deplasmanda yapılan maçta Trabzonspor'a karşı çok şık bir frikik golü kaydetmişti.
 
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Trabzonspor-Galatasaray maçını hakem Bülent Yıldırım yönetecek. TRABZONSPOR - GALATASARAY STAT: Hüseyin Avni Aker
HAKEM: Bülent Yıldırım
 
SAAT: 19.00
YAYIN: Lig TV
 
TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Cel, Zokora, Colman, Adrian, Olcan, Alanzinho, Halil
 
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan Balta, Engin, Selçuk, Melo, Emre, Necati, Elmander
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap