SON DAKİKA



Haber > Spor > Şartlar da değişti!

Şartlar da değişti!

13 Eylül 2017 Çarşamba - 15:42




rabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde Trabzon’da basın mensupları ile bir araya geldi.





Sohbet şeklinde geçen toplantıda Yanal, dikkat çeken açıklamalar yaptı...
 
''GÜNDEMİMİZDE SADECE BURAK VE KUCKA VARDI''
 
Geçen senede yaşananları örnek vererek konuşmasına başlayan Yanal, “Geçen sene, ilk yarıda 18 puan aldık. Çok tartışıldı Trabzonspor.. Tartışılması gereken yerlerde önemli olan Trabzonspor’un hangi güçle hangi düzenle sahaya çıktığından çok herkesin klasik ne olursa olsun, baş pehlivanlığa güreşmesi gerektiğini söylemesi burada bir realite var.. Ciddi toparlanma var. İlk defa şuanda bu sezonun devre arasında o dönemden kalan oyuncularla ilgili temizlik yapıldı. Bitti yani oyuncular yok. Şuan da kadroda bulunan oyunculara sahip Trabzonspor... O günden bu yana oyuncularla yollarını ayırmaya çalışıyor. Bu rakam 28’e geldi galiba. Ciddi yol alındı. Yeni takım kuruldu. Yeni takım geçen senenin devre arasında ki takviyelerden sonra bu sezon transfer olarak düşündüğümüzde Burak Kucka vardı. Son transfer gününde Sosa ve Tomas geldi.. Sözleşmesi biten oyuncular var. Gerekli takviyenin yapılmasından yanayım. Bu konuda dirayetli durduk. Çok yazıldı çizildi. Oyuncu alınabilir, ama ihtiyaç gerektiren oyuncu almak önemli” dedi.
 
''ZİRVEDE ÜST SIRALARDA MÜCADELE EDECEK KADRO''
 
Trabzon’da yaşamayı isteyen ve mutlu olan bir kadronun oluştuğunu kaydeden Yanal, “Burada yaşamaya başlandığında yaşanan o sıkıntılı anlar oyuncuların kalmasında engeller teşkil ediyor. Bunları aştık. Burada kalmayı seven ve mutlu olan oyuncu kitlemiz var. Şartlar da değişti. Çok güzel bir stadımız var. Orada iyi bir ambinas yaratıldı. Konforlu bir stat. Taraftarımızın yüzde 75-80’ini doldurduğu güzel müsabakaların oynanacağının belli olduğu zaman dilimi başladı Trabzon’da. Bir takım kuruldu. Bu takımın bundan sonra ki performansı hepimizin merakı ama ben çok net söyleyeyim. Zirvede ki üst sıralarda ki mücadelesini götürecek” ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap