SON DAKİKA



Haber > Spor > Saygısızlık!

Saygısızlık!

20 Aralık 2016 Salı - 09:20








Bu ülkenin yetiştirdiği önemli iş adamlarımızdan biri olan... “Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı” döneminde... Türk futboluna büyük hizmetler sunan... Ve Trabzonspor’a yaptığı hizmetlerinden ötürü... “Onursal Başkanlık payesi” ile şereflendirilen... “Sayın Mehmet Ali Yılmaz’a” kurye yoluyla... Üstelik de isimsiz davetiye gönderme aymazlığının sorumluları... Bu ne cüret..! Nasıl bir küstahlık..! Siz kim oluyorsunuz..? Trabzonspor’un 31 yıllık divan üyesi olmama karşın... E posta yoluyla davetiyemi göndermenizi... Bir kısım üyeye gönderip, bir kısmına göndermemenizi... Canımı sıksa da pek dert etmedim. Ama kulübün Onursal Başkanına yaptığınız... Aleni saygısızlıktır..! Muharrem Usta ve yönetiminin beceriksizliklerine alışmıştık da... Bu haddi aşan saygısızlığı açıkçası beklemiyorduk. Bunun hesabı Usta ve yönetiminden günü geldiğinde... Mutlaka ama mutlaka meşru zeminde sorulacaktır..!

ŞENOL GÜNEŞ, BAŞKAN OLMA SEBEBİNDİR..!

İstanbul’un futboldaki saltanatına son veren... Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran... Tüm ülkenin takdirle karşılayıp, sempatiyle baktığı... Şanlı Trabzonspor Kulübüne başkanlık yapma onurunu yaşadınız. İşte yaşadığınız bu onurlu görevin sebebidir, bir avuç genç insan. Unutma ki, efsanenin doğuşunun en önemli mihenk taşlarından biridir Şenol Güneş..! Ve kim ne derse desin, ülkenin takdirini kazanmış... Uluslararası düzeyde belki de elde edilemeyecek... Dünya üçüncülüğü gibi bir başarıya imza atmıştır! Onun adının verileceği stat açılışına katılmayacağınızı ifade etmeniz... Şenol Güneş ve arkadaşları sayesinde bu kulübe başkan olmanız gerçeğini örtemez! Sadri Şener, bu kulübün dönem dönem sadece başkanıydı. Ama bir avuç genç, dolayısıyla Şenol Güneş; Trabzonspor’un kendisidir!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap