SON DAKİKA



Haber > Spor > Scarione heyecan yaptı

Scarione heyecan yaptı

27 Aralık 2015 Pazar - 11:20




Fırtına'nın transfer listesindeki isimlerden Scarione, dün görücüye çıktı. Trabzon'a karşı iki yüzde yüzlük gol fırsatını değerlendiremeyen Arjantinli





Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeyi planlayan Trabzonspor’un hedefindeki isimlerden biri de Kasımpaşa’nın yıldızlarından Oscar Scarione’ydi. Lacivert-Beyazlı takımda bu sezon çıktığı 17 maçta 4 gol kaydeden Arjantinli hücum oyuncusu, dün bir anlamda Trabzonspor seyircisinin önünde görücüye çıktı. Adı Bordo-Mavili takımla anılan Scarione, her zaman olduğu gibi Trabzonspor karşısında da Kasımpaşa formasıyla 10 numara pozisyonunda yer aldı. İstanbul ekibinde çıktığı 85 maçta 35 kez fileleri havalandıran Scarione, dün adeta heyecan yaptı. Net fırsatlarda başrolde olan tecrübeli futbolcu, 36. dakikada çok müsait pozisyonda topu direğe nişanladı. 59. dakikadaysa arka direkte buluştuğu boş kaleye yollamak yerine oyunun dışına gönderdi.

Sözleşmesi bitiyor

Ara transfer döneminde Fırtına’nın geniş listesinde yer alan futbolcuyla ilgili çalışmaların netlik kazanması bekleniyor. Kasımpaşa da sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Scarione’yi uygun bir bedelle elden çıkarmanın planlarını yapıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap