SON DAKİKA



Haber > Spor > Sen nelere kadirsin galoş!

Sen nelere kadirsin galoş!

12 Mart 2015 Perşembe - 10:47








Özgecan için ailesine taziye ziyaretine giden yöneticilerin giydikleri galoşlar neredeyse ülke sorunu oldu! Doların freni patlamış, MİT Müsteşarı tekrar görevinin başına dönmüş, ekonomik sıkıntı had safhaya çıkmış, genel seçim sathına girilmiş, açılım saçılım yapılmış, bakıyoruz kimsenin umurunda değil.

Vay efendim yöneticiler nasıl galoş giyer? Eli kalem tutan, tutmayandan tutun, gazetelerde yandan çarklı yazanlara kadar herkes akıllarınca galoş üzerinden algı yaratmaya çalışıyor. İşin ne olduğunu bilmeden, galoşun neden giyildiğini sorgulamadan Allah aşkına nasıl bir veryansın ediyorlar. Trabzonspor'da bütün sorunlar halledilmiş, tek sorun kalmış, o da galoş! Sen neymişsin be galoş!

Size galoş giymenin ne şovmenliği olabilir ki? Özgecan'ın evindeki ziyaret fotoğrafına baktığınız zaman, o fotoğrafı şov diye nitelendirenlerin aklına şaşırmak lazım. Şov yapmakla suçlanan yöneticilerin, daha ileri gidilerek insanlıkları sorgulandı. Vay be! Bir galoş nelere kadirmiş! Goloş giyen yöneticilerin insanlıklarını tartıya koyanların, yaratmak istediği algıyı nereye koymak gerek? Taziye ziyaretine giden heyette galoş giyenlere bakıyorsunuz da, heyette bulunup da ayaklarında hiçbir şey olmayanlara neden bakmıyorsunuz?

Ayıptır, yazıktır, günahtır. İnsanlar böylesine ucuz şeylerle toplum önüne nasıl atılır? Trabzonspor yönetim kurulunun Özgecan'ın ailesine yaptığı taziye ziyaretinde, galoş üzerinden bel altı vuruşunu döndürmeye çalışanlar biraz da kendilerini sorgulamalıdırlar. Ve aynaya bakmalıdırlar. Yöneticiler ama öyle ama böyle aileye taziye ziyaretine gittiler, peki siz ne yaptınız Özgecan için? Bize göre asıl şovu yapanlar taziye ziyareti üzerinden algı yaratıp gündem yaratmaya çalışanlardır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap