SON DAKİKA



Haber > Spor > Sen neymişsin Mehmet Ekici

Sen neymişsin Mehmet Ekici

29 Aralık 2016 Perşembe - 09:33




Galatasaray’dan sonra Beşiktaş’ın da gurbetçi oyuncunun peşine düştüğü belirlendi.





İSTANBUL YOLCUSU

Trabzonspor ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Mehmet Ekici, adeta değere bindi. İlk sezonu hariç Bordo-Mavili formayla son iki sezondur beklentilerin altında bir performans sergileyen Mehmet’in geleceği konusundaki karamsarlık sürerken ortaya birçok iddia atılmaya devam ediyor. Trabzonspor yönetiminin kalması için henüz ikna edemediği Mehmet’in evini de İstanbul’a taşıdığı ileri sürüldü.

MUSA’YI AÇIKLADI

İstanbul’a gitmesine artık kesin gözüyle bakılan Mehmet’in ise hangi kulübe imza atacağı merak konusu oldu. Öte yandan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, “Mehmet Ekici ile yolların ayrılma ihtimali var. Kendisine yeni sözleşme önerdik. Ne 'evet' ne de 'hayır' dedi. İstanbul'daki büyük takımlar da kendisiyle ilgileniyor olabilir. Şu anda net bir karar vermedi fakat çok iyi teklif geldi. Biz Mehmet'e 3 yıllık bir teklif sunduk” açıklamasını yaparken Osmanlısporlu Musa Çağıran ile de görüşme halinde olduklarını dile getirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap