SON DAKİKA



Haber > Spor > Şener Yıldırım’ın avukatlığını yaptı!

Şener Yıldırım’ın avukatlığını yaptı!

01 Ağustos 2013 Perşembe - 09:37




Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Eğer kupa bize verilmezse bütün yapılanları ortaya serip, Türk futbolunun temizlenmesini isteyen paydaşlar





HAKKIMIZI ARAYACAĞIZ Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Eğer kupa bize verilmezse bütün yapılanları ortaya serip, Türk futbolunun temizlenmesini isteyen paydaşlarla hakkımızı aramaya devam edeceğiz" dedi. Hacıosmanoğlu, Trabzonluya yakışan davranışı gösterip verdikleri sözlerin arkasında duracaklarını belirtti. Bordo-Mavililer’in eski başkanı Sadri Şener’e de göndermede bulunan Hacıosmanoğlu, şunları söyledi: ŞENER SÜRECİ YÖNETMEDİ "Sadri Şener zamanında Aziz Yıldırım’ın arkasından giderek onun avukatlığını yaptı. Ne zaman mahkeme şike var dedi, Sadri Başkan o zaman başladı ‘kupamızı verin’ demeye. Şike sürecini yönetemedi değil, yönetmedi. Yönetmek isteyen yönetirdi. Sadri Başkan idam fermanını o yasa bütün kulüplerin kararıyla çıktığında yazdı." Hacıosmanoğlu, CAS sürecinin tamamlanmasını beklediğini, ona göre gerekli adımların atılacağını da sözlerine ekledi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap