SON DAKİKA



Haber > Spor > Sezon sonu planlaması!

Sezon sonu planlaması!

04 Şubat 2016 Perşembe - 10:48




Başkan Usta’nın ‘50. yılda şampiyonluk’ vaadini gerçekleştirecek kadronun temelinin atılması için şimdiden çalışmalar yapılıyor.





Bu sezon hem lige hem de Türkiye Kupası’na havlu atan Trabzonspor, bir yandan ekonomik tabloyu düzeltmenin çalışmalarını sürdürürken, gelecek sezonun da kadro planlamasını yapıyor. Başkan Muharrem Usta’nın, ‘50. yılda şampiyonluk’ vaadini gerçekleştirmek için harekete geçen Karadeniz ekibinin kurmayları, kadrosuna katmayı düşündüğü oyuncuların kulübe ekonomik anlamda külfet getirmemesine dikkat ediyor. Trabzonspor yönetiminin sezon sonunda Cardozo ve Cavanda’yı satış listesine koyarak, her iki oyuncudan kulübün kasasına iyi bir girdi sokmayı amaçlıyor.

Her iki oyuncudan 8 milyon Euro civarında para kazanmayı amaçlayan Trabzonspor yönetimi, bu konuda iki oyuncuyu gerek Çin gerekse Arap pazarında değerlendirmek istiyor. Çin ve Arap takımlarının yüksek bonservis bedeli ödemesi, yönetimin bu pazarlara cazip bakmasına neden oluyor. Bordo-Mavili ekibin Başkanı Usta’nın çok istediği Kasımpaşa’nın santraforu Eren Derdiyok’un yanı sıra Trabzonspor’un kapısından dönen ve yarım sezonluğuna Bayern Münih’e kiralık olarak imza atan stoper Serdar Taşcı, transferde liste başında yer alıyor. M’bia’nın da takımdan ayrılmasıyla birlikte ön liberoya dinamik bir ismi monte etmek isteyen yönetimin gündeminde, bir dönem Trabzonspor’un listesinde yer alan Hertha Berlin’de oynayan gurbetçi oyuncu Tolga Ciğerci de yer alıyor.

Yunus Mermertaş

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap