SON DAKİKA



Haber > Spor > Sinyaller kötü

Sinyaller kötü

07 Ocak 2016 Perşembe - 10:55








Eurocup’a kalan 32 takım 8’e bölünerek 4’erli takımlar halinde mücadele ederken K Grubu’nda iki İtalyan ekibi ve iki Türk ekibi mücadele edecek. Trabzonspor Medical Park ve Pınar Karşıyaka K Grubu’nda bir üst tura yükselmek için kıyasıya bir mücadele verecekler. Pınar Karşıyaka ile Trabzonspor Medical Park dün İzmir Arena’da karşılaştı. Bordo-Mavililer salondan istediği sonuçla ayrılamazken Ege’den mağlubiyetle döndü.

Baştan sona kadar ev sahibi ekibin lehine geçen karşılaşmada kaybeden taraf Trabzonspor Medical Park oldu. Bordo-Mavililer karşısında ev sahibi ekip Pınar Karşıyaka rahat bir galibiyet aldı. Trabzonspor Medical Park ise her zamanki gibi rakibinin oyununa ayak uydurarak kendi görüntüsünden uzak kaldı. Deplasmanda oynayıp kötü bir oyun sergileyen takımımız kötü başladığı oyunu kötü skorla bitirdi.

Bu sonuçla Bordo-Mavililer Eurocup ikinci tura istediği gibi bir giriş yapmadı. Bunun nedeni de takımdan ayrılan oyuncuların yenisi alınarak takımda ayrı bir uyum değişikliği yarattı. Nenad Markovic’in dediği gibi takımın oyun kurucusunun yetersiz olmadığı yeni gelen transferler ile güçlenemediğini ifade etmişti. İlk iki periyot ev sabihinin büyük üstünlüğü vardı. Mücadele 47-33 ev sahibi lehine kapandı.

Savunmada hatalar yapıldı, hücumda başarılı olunamadı. Bu da skora yansıdı. Üçüncü periyotta ise toparlanma adına hamle yapan Fırtına’nın gücü yetmedi. Karşıyaka’nın asisti fazla Trabzonspor Medical Park’ın ise agresif oyundan dolayı faulu fazlaydı. Hep İzmir Efelerinin önde olduğu karşılaşmada Trabzonspor Medical Park pek fazla varlık gösteremedi.

Üçüncü periyot 57-45 ev sahibi lehine tamamlandı. Son periyotta ise ev sahibi ekip 2 ve 3’lüklerde üstündü. Fırtına Avrupa Kupalarına kötü başlangıç yaptı. Trabzonspor Medical Park’ın EuroCup 2. Turuna hazır olmadığı ve yetersiz olduğu görüldü. Skor 81-68 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap