SON DAKİKA



Haber > Spor > "Siyasi baskı bizi yıldıramaz"

"Siyasi baskı bizi yıldıramaz"

19 Mayıs 2013 Pazar - 14:02




Trabzonspor Kulüp Başkan Adayı Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu, Trabzonspor’un kurtuluşunun öze dönüş olduğunu ve kendilerinin bu konuda çok ciddi çalışmala





PAHALI FUTBOLCUYLA FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK! Kulaçoğlu, Trabzonspor’un bir futbolcuya uçuk ücret ödemesinin mümkün olmadığını ve kulübün kendi yıldızlarını çıkarması gerektiğini belirterek, “Trabzonspor'un şu anki mali durumuyla da Trabzonspor anlayışıyla da 5-6-7 milyon Euro düzeyine gelmiş bir futbolcuyu alması mümkün değil ve bu, doğru da değil. Alper Potuk’u Alper olmadan bulmak lazımdı. Alper gibi nice futbolcu var Türkiye'de ve dünyada. O futbolcuları bulmak da zor değil. Ama ucuz sporcu almayı Trabzonspor'a kötü bir şey olarak görmemek pahalı futbolcuyla fotoğraf çektirmektense ucuz futbolcuları yavaş yavaş almak onları üste çıkarmak ve pahalı hale getirmek, gerekirse sonradan satmak Trabzonspor'un yolu olmalı” dedi. KENDİ YILDIZIMIZI YETİŞTİRMEK ZORUNDAYIZ Alt yapıyı sadece Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri ile sınırlandırmayacaklarını ve tüm amatör kulüpleri Trabzonspor alt yapısı olarak gördüklerini ifade eden Kulaçoğlu, “Pahalı transferlere açık değiliz bunu açıklıkla söyleyeyim. Trabzonspor alt yapıya ayırdığı rakam gelirinin binde yedisi civarında yani yüzde 1 bile değil. Biz gelirin yüzde 10'unu alt yapıya ayıracağız. Alt yapı derken sadece Trabzonspor alt yapısı değil bütün amatör takımlarımız hatta vilayet içindeki profesyonel takımlardan bu rakamdan yardım yapıp yıldızlar yetiştirmeye düşünüyoruz. Trabzonspor alt yapısından üç senede üç oyuncu çıkarsa bütün amatör kulüplerden 15 oyuncu çıkar" şeklinde konuştu. BİZ GELİNCE TFF’Yİ KURACAĞIZ! Federasyonun kısa süre içeresinde değişeceğini de belirten Kulaçoğlu, "Buna emin olun. Bizim Trabzonspor başkanlığına gelişimiz Türk futbolunda da büyük bir değişmeye yol açacaktır. Bu federasyonun süresi kısıtlıdır. Biz geldikten sonra Türkiye Futbol Federasyonu'nu kuracağız. Gerçekten Türk Futbolunun yararına bir federasyon olacak. İki yıl sonra bu camiada gördüğünüz figüranların tamamı olmayacak. Biz bu sene 1461'in kaynağından yararlanmayı düşünüyoruz, yabancı futbolcu almayı düşünmüyoruz, ama Trabzon'un bölge yapısına uyacak ekonomik futbolcular Arçil, Şota gibi futbolcular bulursak alacağız" şeklinde açıklamalarda bulundu. BAŞBAKAN SÜREÇTE YANLIŞ YAPTI Bütün camianın destek vermesi destek olması gerektiğini ifade eden Kulaçoğlu, şöyle devam etti: "Şike sürecinin bir numaralı takipçisi benim, bundan sonra da ben olacağım. Herkesin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Şike sürecini kapatmamak için biz her türlü yasal yapılanmayı takip edeceğiz. Yasalar bizim lehimize olduğu çok belli. Herhangi bir siyasi baskıdan yılmamız mümkün değil. Bugüne kadar yılmadığımız gibi bundan sonra da yılmayacağız. Bu mücadele sırasında sayın başbakan kendi inisiyatifini oy potansiyeli daha yüksek olan Fenerbahçe lehine kullandı. Başbakan yanlış yaptı. Kendisi de hatasını görecek. Hayattaki tek mutlak güç doğruluktur."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap