SON DAKİKA



Haber > Spor > Son maçına çıkacak

Son maçına çıkacak

26 Aralık 2015 Cumartesi - 10:28




Trabzonspor teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, ilk yarının son maçında karşılaşacakları Kasımpaşa engelini kayıpsız aşmak istediklerini ifade etti.





Ligin en az gol yiyen iki takımından biriyle karşı karşıya geleceklerini vurgulayan deneyimli teknik adam, "Zor bir maç bizi bekliyor. İşimiz kolay değil ama takım olarak kazanmayı rakibimizden daha çok istediğimizi sahada gösterip, istediğimizi elde edeceğiz. Bana bu maçta güzel bir veda galibiyeti verin" şeklinde konuştu.

Son 3 deplasman maçından puansız döndüklerini anımsatan Tekelioğlu, "Bu kötü talihimize son vermek istiyoruz. Kasımpaşa maçı bir anlamda kırılma maçımız. İlk yarının son maçını kazanarak, devreyi mutlu kapatmak arzusundayız. Bunu başaracak güçte bir takımız. Bizim adımıza her şeyin güzel olması için sahada herkes verilen görevi eksiksiz yerine getirecektir. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın" ifadelerini kullandı

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap