SON DAKİKA



Haber > Spor > Şota sert yüzünü gösteriyor

Şota sert yüzünü gösteriyor

26 Temmuz 2015 Pazar - 09:42




Gürcü teknik adam, "Biz bu değiliz. Herkes giydiği formanın hakkını vermeli. Aksi halde sonuçlarına katlanırsınız" diyerek futbolcuları sert dille uya





Differdange 03 ile oynanan her iki maçta da Trabzonspor’un ortaya koyduğu futboldan memnun kalmayan Teknik Patron Şota Arveladze, futbolcularına patladı. Oyun olarak camianın beklentilerini karşılayamadıklarını söyleyen deneyimli teknik adam, “Biz bu değiliz. Herkes yeteneğinin farkında ama iş icraata gelince beklentilerin altında kalınıyor. Bu duruma bir son vermek gerek” diyerek futbolcularına uyarıda bulundu.

“Herkes giydiği formanın hakkını vermeli” diyen deneyimli Şota Arveladze, “Taraftarlarımız bizden başarı bekliyor. Onların hayallerinin yıkılmasına izin vermemek bizim elimizde. Bu nedenle herkes nerede olduğunu, ne için mücadele ettiğinin farkına varmalı. Bu camiaya karşı sorumluluklarını yerine getirmeli. Aksi halde sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsınız” diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap