SON DAKİKA



Haber > Spor > Sow için karar verildi

Sow için karar verildi

03 Ağustos 2015 Pazartesi - 12:27




Fenerbahçe'de formuyla dikkat çeken MusaSow'a zam yolda. İngiltere ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden teklif alan Senegalli'nin takımda tutulması için





Yönetimden Soww atağı... Fenerbahçe'nin oynadığı hazırlık maçlarında başarılı performansıyla dikkat çeken Senegalli forveti Musa Sow'un ücretinin artırılması için yönetim kolları sıvadı. Takımın Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira, başarılı oyuncunun satılmasını kesinlikle istemiyor.

ÖNCE ÖN GÖRÜŞME

Bugün gazetesinden Özgür Sancar'ın haberine göre İngiltere ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden teklif alan Senegalli oyuncunun kesin olarak takımda kalması yönünde rapor veren deneyimli hoca, gerekirse Sow'un yıllık ücretinin de artırılmasını istedi. Bu neden Sarı-Lacivertli yönetimin, Şampiyonlar Ligi'nde Shakhtar Donetsk ile yapılacak 3. ön eleme rövanş maçı öncesi Sow ile ücretinin artırılması yönünde bir ön görüşme yapacağı belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap