SON DAKİKA



Haber > Spor > Süper Lig 29. hafta puan durumu

Süper Lig 29. hafta puan durumu

01 Mayıs 2017 Pazartesi - 17:11








Süper Lig'de 29. hafta heyecanı yaşanıyor. 29. haftada çok kritik karşılaşmalar var. Fenerbahçe bugün evinde Çaykur Rizespor'u konuk etti. Fenerbahçe maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve ikinciliği kovalamaya devam etti. Beşiktaş deplasmanda Başakşehir'e 3-1 yenildi ve puan farkı 4 oldu. Peki, Süper Lig 29. hafta puan durumu ? Puan farkı kaç oldu? detaylar haberimizde.

Spor Toto Süper Lig heyecanı devam ediyor. 29. Hafta maçları başladı. 29. haftada saat 16.00'da Fenerbahçe, Hikmet Karaman'ın öğrenciler Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe 90. dakikada Sow'un attığı golle maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve Başakşehir ile puan farkını 1'e indirmeyi başardı. Başakşehir bugün evinde Beşiktaş'ı ağırladı. Başakşehir, Beşiktaş'ı 3-1 yendi ve puan farkını 4'e indirmeyi başardı.Şampiyonluk ve ikincilik yolunda hayati karşılaşma sonucu Süper Lig puan durumunda değişiklik olacak. İşte Süper Lig 29. hafta puan durumu...

İşte 29. haffta Süper Lig'de haftanın sonuçları ve puan durumu

Süper Lig 29. hafta sonuçları

GAZİANTEPSPOR 0 - 0 KARDEMİR KARABÜKSPOR


KAYSERİSPOR 3 - 0 AYTEMİZ ALANYASPOR

TRABZONSPOR A.Ş. 0 - 0 GENÇLERBİRLİĞİ

KASIMPAŞA A.Ş. 0 - 2 AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR

FENERBAHÇE A.Ş. 2 - 1 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.

ADANASPOR A.Ş. - ANTALYASPOR A.Ş.


MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK 3-1 BEŞİKTAŞ A.Ş.

OSMANLISPOR FUTBOL KULÜBÜ - ATİKER KONYASPOR

BURSASPOR - GALATASARAY A.Ş.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap