SON DAKİKA



Haber > Spor > Takımda doymuş oyuncular var

Takımda doymuş oyuncular var

01 Ocak 2016 Cuma - 14:58




Sarı-Kırmızılı kulüp başkanı Dursun Özbek, ''Galatasaray’ın geleceğini inşa edecek bir takım için kolları sıvadık'' dedi.





Galatasaray’da tartışmaların odağındaki isim olan Başkan Dursun Özbek, 2015’teki başarılı tablonun yeni yılda da yakalanması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Özbek, özellikle ara transfer döneminde çok önemli hamlelere imza atacaklarını açıkladı.  Başkan Özbek, Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin raporu doğrultusunda yoğun bir çalışma içinde olduklarını ifade ederek, "Taraftarımız endişeye kapılmasın. Galatasaray yine keyif verecek. Ancak bu takım yaşlanmıştı ve doymuşluk vardı bazı futbolcularda. Bu nedenle bir değişim gerekiyordu. Sadece günü kurtarmak değil, Galatasaray’ın geleceğini inşa edecek bir takım için kolları sıvadık" dedi. Dursun Özbek, kendisinden önceki başkanlar Adnan Polat ve Ünal Aysal’ın kapışmasına ve kendisine destek vermesine ilişkin olarak ise, "Ben Galatasaray Başkanı olarak görevimi yapıyorum. Övgü dolu sözler sadece bizi motive eder. Biz de işimizi iyi yapmaya çalışıyoruz" yorumunda bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap