SON DAKİKA



Haber > Spor > Tamam efendiler tamam!

Tamam efendiler tamam!

27 Aralık 2015 Pazar - 10:44








Tamam; çok çalıştığınız ilk yarının son maçı! Tamam; hakemlerin hakkınızı yiyerek, ilk yarıyı lider bitirmenizi önledikleri 17 maçın sonuncusu! Tamam; Erkan, Mehmet, Özer gibi top cambazlarının yeteneklerini sergilemekten yoruldukları bir ilk yarı! Tamam; tatili hak ettiğiniz için taraftarın sizlere “Bu maçı idare etsinler” opsiyonu tanıdığı bir Kasımpaşa maçı! Tamam; Cardozo’nun sakat, N’doye’nin işi var, Deniz Yılmaz aftan yararlanarak içeriden yeni çıktı!Tamam; Aytaç, M’bia ve Okay gibi 3 müthiş ön liberoyu İstanbul seyircisine ‘bu mevkide nasıl oynanır’ı çatır çatır gösterdiniz. Tamam; Sadi Hoca, “Bu son maçım” dese de, siz “Bu maç hocamıza armağan olsun” dedirtecek türde döktürdünüz!

*

Tamam; gözünüz aydın, ‘futbolcu’ diye geçinen efendiler! İlk yarıyı Kasımpaşa’ya yenilmeden başarı ile geride bıraktınız. Oynadığınız futbol ile ikinci yarı için Trabzonspor taraftarını umutlandırdınız! Yüreklerine su serptiniz!

*

Tamam efendiler, tamam! Sadece Trabzonspor seyircisi değil, tüm futbolseverler ikinci yarı için sizi ve muhteşem futbolunuzu hasretle bekliyor! Hani şu koşmadan, mücadele etmeden, 5 pas yapamadan topladığınız 24 puanı büyük kazanç saydığınız, dahası aldığınız paranın hakkını çatır çatır verdiğiniz futbolunuz var ya; hah işte onu bekliyor sadece Trabzon, Türkiye değil, tüm dünya! Hasretle, özlemle ve dört gözle bekliyor ikinci yarıyı size aşina olanlar.


*

Ama neyi bilir misiniz? Çoğunuzun kadrosunda yer almadığı bir Trabzonspor’u ikinci yarıda bekliyor! Onun için çıktığınız değil, ara vermediğiniz tatilden dönmenize gerek yok. Öyle veya böyle, oynasanız da oynamasanız da, malum yöneticilere öyle bir mukavele yapmışınız ki, paranız garanti... Hem de öyle veya böyle değil, Trabzonspor’u batıracak kadar.

*

Allah aşkına, sakın dönmeyin. Ve de Trabzonspor’u batırmak için bu kadar çaba sarf edip, kendinizi heba etmeyin. Bizi de “Yazık oldu bu çocuklara” diyerek, bu kadar üzmeyin! Hani derler ya; “Gözden ırak olan gönülden de ırak olur” diye. Siz de gözümüze görünmeyin yeter. Gölge etmeyin başka ihsan istemez...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap