SON DAKİKA



Haber > Spor > Tannane çalımı!

Tannane çalımı!

03 Ocak 2016 Pazar - 13:48




Bordo-Mavili takım ile Galatasaray transfer kapışmasında...





Trabzonspor’un Galatasaray’a büyük bir çalım atılmasının an meselesi olduğu kaydedildi. SporYorum’un haberine göre Bordo-Mavili yönetimin, Sarı-Kırmızılıların uzun süredir almak istediği sol kanat ve forvet arkası oyuncu Fas U21 takım oyuncusu olan Oussmane Tannane ile çok yakından ilgilendiği ve anlaşma aşamasına geldiği kaydedildi.

OYUNCUYLA ANLAŞMA TAMAM

Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu’nun raporu doğrultusunda sağ ve sol kanat oynayabilecek, aynı zamanda oyun kurucu bölgesinde de etkili olabilecek bir futbolcu transferi için düğmeye basan Muharrem Usta yönetiminin ilgilendiği oyuncunun Hollanda’nın Hercules takımında forma giyen Fas asıllı 21 yaşındaki Tannane olduğu kesinleşti. Bu futbolcuyla yapılan görüşmeler sonunda yıllık 800 bin Euro garanti ücrete de anlaşmaya varıldı. Kulübüyle de görüşmeler devam ediyor ve her an sonuç alınabileceği bildirildi.

43_25

ŞİMDİ SIRA KULÜBÜNE GELDİ

Şu anda piyasa değeri 1,5 milyon Euro gözüken ama 2017 yılının Mayıs ayında sözleşmesi bitecek olan Oussmane Tannane’nin alınması halinde Galatasaray’a müthiş bir çalım atılmış olacak. Bu nedenle de Muharrem Usta ve ekibinin bu oyuncunun üzerinde çok durduğu ve işini birkaç gün içinde bitirmesinin beklendiği dile getirildi. Tannane bu sezon Hercules Almelo forması ile çıktığı 14 maçta 9 gol, 3 asistle oynadı. Fas asıllı Hollandalı futbolcu Hercules’te toplam 58 maçta 23 gol ve 9 asistle dikkat çekti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap