SON DAKİKA



Haber > Spor > Taraftar için kazanalım!

Taraftar için kazanalım!

18 Aralık 2015 Cuma - 10:24




Deneyimli teknik adam, “Evimizde oynayacağımız ilk yarının son maçında taraftarlarımıza galibiyet hediye etmeliyiz. Bunun için her şeyi yapacağız” diy





Trabzonspor Teknik Patronu Sadi Tekelioğlu, Antalya maçını mutlak suretle kazanmaları gerektiğini ifade etti. Alt sıralardan puan makasının daralmasına izin vermemeleri için zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılmaları gerektiğini vurgulayan deneyimli teknik adam, “Üst sıralara doğru da tırmanışa geçmek için bu maçtan alacağımız galibiyetin önemi büyük. Antalyaspor maçına iyi konsantre olacağız ve 90 dakikanın sonunda istediğimizi alacağız” diye konuştu. Antalyaspor’a karşı Avni Aker’de ilk yarının son maçına çıkacaklarına dikkat çeken Sadi Tekelioğlu, şu görüşleri ortaya koydu: “İki maç aradan sonra evimizde taraftarlarımızla buluşacağız. Onları güzel futbol ve galibiyetle selamlamak istiyoruz. Bunun için Trabzonspor’un gerçek futbol kimliğini ortaya koyacağız.” Tekelioğlu, taraftarların zorlu maçta kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap