SON DAKİKA



Haber > Spor > Taraftarları çıldırttı!

Taraftarları çıldırttı!

12 Aralık 2015 Cumartesi - 13:10




Celtic karşısında 67. dakikada topsuz alanda rakibine tekme atarak kırmızı kart gören Diego Ribas’a, sarı-lacivertli taraftarlar çok kızgın.





Diego Ribas taraftarları isyan ettirdi... Avrupa Ligi’ndeki Celtic maçında sorumsuz bir şekilde rakibine tekme atarak kırmızı kart gören Diego’nun bu hareketi Fenerbahçe’ye pahalıya patladı. Sarı-lacivertliler, 1-0 öndeyken 67’de dışarı atılan Diego’nun yokluğunda skor 1-1’e geldi. Elenme tehlikesinin stresine giren başkan Aziz Yıldırım bile bu durumdan sonra locaya geçip, purosunu yakmıştı. Ancak Brezilyalı yıldıza ceza geliyor.

PARAYI DIEGO ÖDESİN

Fenerbahçe yönetimi, Sambacı’ya 30 bin Euro para cezası verme kararı aldı. UEFA’dan gelecek cezaya göre bu rakam katlanabilir ancak sarı-lacivertli taraftarlar bu rakamı az buluyor. Nedenine gelecek olursak… F.Bahçe Celtic’i yenseydi 360 bin Euro galibiyet primi kazanacaktı. Maç berabere bittiği için 240 bin Euro’luk bir zarar var. Taraftarlar da bu rakamın Diego’dan kesilmesini istiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap