SON DAKİKA



Haber > Spor > Taviz verirsek yanarız

Taviz verirsek yanarız

05 Haziran 2016 Pazar - 14:23




Başkan Usta, “Yeni sezon yapılanması kesinlikle bütçe disiplini içinde olacak 10 milyon euro’luk transfer bütçemiz var. Yanal da bunu biliyor” diye ko





Bordo-mavili takımın Başkanı Muharrem Usta, yeni sezon yapılanmasında bütçe disiplininden ne pahasına olursa olsun taviz vermeden yollarına devam edeceklerini söyledi. 10 milyon euro'luk bir transfer bütçeleri olduğunun altını çizen Usta, "Ersun hoca da bunu biliyor. O nedenle UEFA ile çizdiğimiz bütçe disiplininden taviz vermeden yolumuzda yürümek istiyoruz. Çünkü taviz verirsek yanarız" diye konuştu.

Gurur duyulacak takım

Başkan Usta, takıma direkt katkı sağlayacak ve gelecek vadeden 7-8 transfer yapacaklarını da yinelerken, "Trabzonspor'un 50. yılında şampiyonluk yürüyüşünü yapabilecek bir ekip ortaya çıkartmak için çalışıyoruz. Taraftarımız ve camiamız bu süreçte bize inansın ve destek olsun. Hep birlikte gurur duyulan bir takımı izleyeceğiz" ifadesini kullandı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap