SON DAKİKA



Haber > Spor > Tek eksik forvet

Tek eksik forvet

28 Temmuz 2015 Salı - 09:30




Muhabirimiz Özer Çalık, Bordo-Mavililer’in 10 günlük Almanya kampını değerlendirdi...





Hollanda kampının ardından Almanya kampına da nokta koyan Trabzonspor’da, her mevkide taşlar hemen hemen yerine otururken üçüncü bölgedeki sıkıntının bir an önce giderilmesi gerekiyor.

Trabzonspor'un genç oyuncusu Yusuf Erdoğan, Hollanda ve Almanya kamplarında yapılan 3 hazırlık maçında da gol atmayı başardı. Bordo-mavili futbolcu, Arnhem Amatör Lig Karması, White Star ve Eintracht Trier maçlarında birer gol atarak hazırlık müsabakalarının ve bu ilk 5 maçlık dönemin en golcü oyuncusu oldu.

Trabzonspor’un 10 günlük Hollanda kampının ardından 10 günlük Almanya kampı da sona erdi. Karadeniz ekibinde Teknik Direktör Şota Arveladze, yeni sezon öncesi kafasındaki oyun sistemini bu kampta futbolcularına aşılamaya çalıştı. Kamp içerisinde UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Differdange 03 ile karşılaşan Trabzonspor, rakibini 2-1 ile geçip bir üst tura yükseldi. Ayrıca kampta yaptığı tek hazırlık maçında Bordo-Mavililer, Eintracht Trier’i 5-0 yendi. 

Trabzonspor’da iki kamp sürecinde de en büyük eksiklik forvet olarak dikkat çekti. Bordo-Mavili ekip Almanya kampında bazı oyuncuların sakatlığı nedeniyle de sıkıntı yaşadı. Yeni transfer M’bia kampta takımla birlikte hiç çalışamadı. Almanya kampında oyuncularını çok fazla yormamaya çalışan Gürcü teknik adam Şota Arveladze, hücum ağırlıklı oyun sistemini talebelerine aktarmaya çalıştı. Trabzonspor’un 18-28 Temmuz tarihleri arasında yaptığı Almanya kampında Okay Yokuşlu, Uğurcan Çakır ve Constant, performanslarıyla ön plana çıkan isimler oldu.

10 günde toplam 14 antrenman yapan Bordo-Mavili takımda 28 kişiyle başlayan Almanya kampında Zeki Yavru, Fatih Atik ve Serdar Gürler kamptan gönderilen isimler oldu. Bu futbolculara kendilerine kulüp bulmaları söylenirken kamp 25 oyuncuyla tamamlandı. Trabzonspor’da Hollanda kampının ardından da Gökhan, İshak, Ali Han, Ferhat ve Mustafa Akbaş ile yollar ayrılmıştı. Karadeniz ekibinde kulüp doktorluğu görevini Hollanda kampında olduğu gibi yine kulüp genel sekreteri Köksal Güney yaptı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap