SON DAKİKA



Haber > Spor > Tekelioğlu isyan etmişti

Tekelioğlu isyan etmişti

18 Nisan 2016 Pazartesi - 10:28




Trabzonspor Altyapı Koordinatörü Sadi Tekelioğlu: “Trabzonspor U17 Elit Ligi’nde açık ara namağlup şampiyon oldu.





İlk 8 arasında neden tekrar maçlar yapılıyor? 19. hafta itibariyle bize U17 Elit Ligi’nde ilk 8’e kalan takımlar arasında şampiyonluk mücadelesi olacağına dair bir yazı geliyor. Mart ayının ilk haftası normalde ligler bitiyor. Yani lig bitmesine 15 gün kala böyle bir yazı ulaşıyor elimize. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ligi şampiyon bitirseydi, böyle bir durumla karşı karşıya kalmazlardı... Bunu uygulamaya neden şimdi karar veriyorsunuz? Niçin 3. Haftada bu düşüncenizi bizimle paylaşmadınız? Yaşadığımız bu durumu Trabzonspor’a yapılan bir haksızlık olarak değerlendiriyorum. Bizi ve oyuncularımızın velilerini de üzen; geçmişte zaten bir haksızlığa uğramışız, bu sefer genç çocuklarımıza da haksızlık yapmak istiyorlar. Bu iş artık futboldan çıktı, aşağılanmış gibi hissediyoruz. Trabzonspor’a karşı önyargıyla yaklaştıklarını düşünüyorum.”

Tekelioğlu ayrıca yaptığı açıklamada, TFF’nin 2 hafta kala kendilerine yazı göndererek turnuva yapma kararı aldığını sene başında kendilerine gönderilen yazıda yuvarlak cümleler olduğunu sezon yıl turnuva yapılacağının belirtilmediğini ifade etti. Tekelioğlu, “22 hafta maç oynanıyor. Nağmalup takımımız son 2 haftaya giriyor. Sen statü bilmem ne değiştiriyorsun? Bu olur mu? Neden bunu Ocak ayında değiştiriyorsun? Neden Şubat ayını seçiyorsun. Zaten 2 maçımız kalmış ve nağmalupuz. Hem böyle olacağını bilsek neden asılalım maçlara. Bekleriz Play off’ları. Bilmiyoruz ki! “

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap