SON DAKİKA



Haber > Spor > Tekelioğlu karar aşamasında!

Tekelioğlu karar aşamasında!

30 Mayıs 2016 Pazartesi - 11:25




Trabzonspor altyapı sorumlusu Sadi Tekelioğlu ve ekibinin görevde kalıp kalmayacağının netleşmesi bekleniyor.





Üç yıldır Bordo-Mavili kulübün altyapısında görev yapan, bu sezon kısa bir süre A takımı da çalıştıran ve buraya çok sayıda oyuncu vererek isminden söz ettiren Tekelioğlu ile birlikte yöneticiler bir araya gelecek ve yola birlikte devam edilip etmeyeceklerini karara bağlayacaklar. Sadi Tekelioğlu’nun, Trabzonspor’un altyapısında göreve devam etmek istediği ama bunu yine de şartların belirleyeceği kaydedildi.

ALTYAPI OLMAZSA TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRECEK

Uzun süre önce Şanlıurfaspor’dan transfer teklifi alan son olarak PTT 1. Ligi’ne düşen Eskişehirspor tarafından da aranan Sadi Tekelioğlu, buna rağmen altyapıda kalmayı istiyor. Eskişehirspor’a transferi 4 Temmuz’da yapılacak olan kongrenin ardından oluşacak yönetime göre belirlenecek olan Teknik Direktör Tekelioğlu’nun yanık çevresine, “Bu yaştan sonra bir takıma gitmek istemem. Trabzonspor altyapısında hizmetimi sürdürmeyi arzularım. Ama bu gerçekleşmezse başka bir takımı düşünürüm” dediği ifade edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap