SON DAKİKA



Haber > Spor > Terapi günleri

Terapi günleri

04 Mart 2014 Salı - 09:37




Mandıralı, "Trabzonspor’a gönül veren herkes derbi maçta bizden zafer bekliyor. Biz de onları hayal kırıklığına uğratamayız. Gereken neyse onu yapmalı





Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı Fenerbahçe maçı öncesi futbolcularının beynini yıkıyor. Ligde hedefleri olan Avrupa kupalarına gitmek için derbi maçın kritik bir viraj olmakla birlikte camianın onur meselesi olarak gördüğünü dile getiren Mandıralı, "Trabzonspor’a gönül veren herkes derbi maçta bizden zafer bekliyor. Biz de onları hayal kırıklığına uğratamayız. Gereken neyse onu yapmalıyız" diye konuştu. Geçmişe takılıp kalmamaları gerektiğinin de altını çizen Mandıralı, şunları söyledi: "Fenerbahçe karşısında alacağımız galibiyet moral ve motivasyon yönünden iyi duruma gelmemizi sağlar. Önümüzü daha rahat görme imkanını da bulmuş oluruz. Bu nedenle Fenerbahçe maçı bizim için kritik önem arz ediyor. 90 dakika boyunca taraftarlarımızın desteğiyle de bu maçtan kazasız çıkacağımızı umut ediyorum."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap