SON DAKİKA



Haber > Spor > Tolunay Kafkas çok şaşırdı!

Tolunay Kafkas çok şaşırdı!

28 Mayıs 2013 Salı - 09:35




Trabzonspor’da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yeni dönemde takımın başında olmayacağını söylediği Teknik Direktör Tolunay Kafkas, bu karara şaşırdı.





Hacıosmanoğlu’nun “Hocamız Mustafa Reşit Akçay’dır” açıklaması üzerine konuşan Kafkas, “Hayırlı olsun diyecek fazla bir şey yok. Önümüzdeki birkaç gün içinde bir basın toplantısı yapacağım. Benimle konuyla ilgili hiç kimse görüşmedi. Elbette üzücü” dedi. Öte yandan eski kulüp başkanı Sadri Şener döneminde, ligin 19'uncu haftası sonunda teknik direktör Şenol Güneş'in istifasının ardından göreve getirilen Kafkas ile 3,5 yıllık sözleşme imzalamıştı. Yıllık 1.2 milyon dolara imza atan Kafkas’a bu karardan sonra yüklü miktarda tazminat ödenmesi gündeme geldi. Kafkas’ın tazminatını isteyip istemeyeceği ise bilinmiyor. Kafkas, Trabzonspor’un başında çıktığı 15 lig maçında 7 galibiyet, 7 mağlubiyet, 1 de beraberlik almıştı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap